Loop samen met Kombij mee voor een beter leven met kanker!

Waar: Wheel of Energy, Wanneer: Zondag 11 september, Tijd: 12.00 - 21.00

dinsdag 13 september 2011

Een prachtig resultaat voor kombij4energy!

Zondag was de dag dat we hebben gelopen, gewandeld en gefietst om een geldbedrag op te halen dat gebruikt gaat worden “voor een beter leven met kanker”. Ons uitgangspunt was om € 1.000,-- bij elkaar te brengen.

Het heeft onze verwachtingen enorm overtroffen omdat we de dag hebben afgesloten met een opbrengst van € 3.000,--!

Vanaf 11.00 uur was het al gezellig op Schiphol. Ons plekje werd ingeruimd met de tafels voor de loterij, de grabbeljurk hing klaar en de mensen waren nieuwsgierig wat we te bieden hadden. De groep die voor ons liep kocht al snel lootjes en liet de kinderen grabbelen. Dat waren de eerste opbrengsten.

Om 12.00 uur het startschot waarbij Kombijers aangemoedigd werden door anderen. Ieder half uur afgewisseld door een nieuw 3tal. Om 13.00 uur en om 16.00 uur een spinninguur onder enthousiaste begeleiding van de instructeurs. Om 15.00 uur werd er “gewoon”gefietst maar ook dat trok en waren de fietsen op een gegeven moment allemaal bezet. Ondanks een regenbuitje was de sfeer heel goed. Lopers hadden familieleden die kwamen aanmoedigen, maar ook financieel een steuntje in de rug gaven.

Om 20.30 uur gingen de laatste Kombijers van start met behulp van daverende muziek en onder luid applaus verlieten zij 21.00 uur het Wheel om het stokje door te geven aan een ander.Moe maar voldaan reden we huiswaarts.

Dank aan iedereen die op welke manier ook een steentje heeft bijgedragen. Wij kunnen terug kijken op een geslaagde dag.

Mede namens Monika, Cora, Marleen, Andy en Theo.
Agnes

De foto's kunnen je hier bekijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten