Loop samen met Kombij mee voor een beter leven met kanker!

Waar: Wheel of Energy, Wanneer: Zondag 11 september, Tijd: 12.00 - 21.00

woensdag 31 augustus 2011

Op naar de 2000 euro

Eerder hebben wij al gemeld dat wij ons doel naar €1500 hebben bijgesteld. Het gaat zo goed dat we de lat weer een stukje hoger gelegd hebben naar €2000! Gezien de huidige stand van €1440 moet ook dat zeker weer gaan lukken!

zondag 28 augustus 2011

Nog twee weken te gaan....!

Met nog twee weken te gaan kunnen we nu al spreken van een groot succes. Ons doel was om 1000 euro in te zamelen, maar daar dat is nu al reeds 1400 euro! Dit is bijeengebracht door de vele particulieren (fietsers, lopers en niet-lopers) en onze sponsors:

Henk Burger Makelaardij,
Ravensbergen B.V.,
Multicopy badhoevedorp en de
Rabobank Badhoevedorp.

Het doel is nu gezet op 1500 euro. Zo te zien gaan we ook dat halen!

Wij zijn nu nog volop bezig met de voorbereidingen voor de dag zelf; het maken van het tijdschema, het samenstellen van een loterij (altijd prijs), het klaarmaken van het “grabbelvrouwtje”, de catering, de muziek, etc. Er is genoeg te doen, maar het belooft een dag om nooit te vergeten te worden!

Wij willen nogmaals onder de aandacht brengen dat er ook een mogelijkheid is voor het bijwonen van meerdere spinning clinics o.l.v. ervaren instructeurs om 13.00 en 16.00. Uiteraard zijn supporters altijd welkom om de lopers en de spinners aan te moedigen.

Tot aan 11 september zullen wij deze blog actualiseren met de laatste nieuwtjes en weetjes. Hou de blog dus goed in de gaten!